Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti lapset palaavat kouluihin 14.5.2020 ja samalla aikataululla palaan itsekin kliiniseen fysioterapiatyöhön.

Koronan uhka ei kuitenkaan ole ohi, joten vastaanotolle ei edelleenkään tule saapua, mikäli on ollut mitä tahansa sairastelun oiretta (nuhaa, kuumetta, yskää, jne..) tai jos olet palannut alle 14 vrk sitten ulkomailta. Riskiryhmään kuuluvien tulee noudattaa hallituksen ajantasaista linjausta.

On tärkeää huolehtia erityisellä tarkkuudella hygieniasta vastaanottokäyntien yhteydessä. Vastaanoton voi halutessaan hoitaa myös etänä, suojatun video-yhteyden välityksellä. Tämä terapian muoto sopii hyvin mm. harjoitteiden ohjaamiseen.

Samalla kun pidetään terveys ja turvallisuus etusijalla, pyritään asiakkaita palvelemaan heidän kuntoutustarpeissaan mahdollisimman hyvin.

”…tämä on paras mahdollinen hetki urheilijalle olla loukkaantuneena…”

Kun elämä on vielä monelta osin rajoitettua, on se samalla hyvä tilaisuus hoitaa kuntoon asioita, joihin ei normaalin arjen kiireiden keskellä aina ole aikaa. Jos sinulla siis on jokin tuki- ja liikuntaelimistön ongelma, joka vaatii aikaa ja työtä tullakseen kuntoon, nyt on siihen erinomainen tilaisuus! Samoin tämä on paras mahdollinen hetki urheilijalle olla loukkaantuneena; kilpailut ja sarjat ovat lähes poikkeuksetta tauolla ja nyt on hyvin aikaa kuntouttaa vammoja ja palata sen jälkeen lajin pariin muiden mukana entistä paremmassa kunnossa!

On siis aika kääriä hihat ja tarttua taas toimeen!