Fysioterapeuttinen jalkaklinikka tarjoaa joululahjana kolme (3) ilmaista fysioterapia-konsultaatiota. Konsultaation arvo on á100€.

Sain itse Suomen Fysioterapeutit ry:ltä aikaisen joululahjan: minulle on myönnetty Tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) fysioterapian erikoisasiantuntija-nimike.

Vastaava nimike on Suomessa vain yhdeksällä fysioterapeutilla. https://www.suomenfysioterapeutit.fi/jasenet/palvelut-ja-edut/fysioterapian-erikoisasiantuntija/myonnetyt-nimikkeet/

Lisää itse nimikkeestä voit lukea täältä: https://www.suomenfysioterapeutit.fi/jasenet/palvelut-ja-edut/fysioterapian-erikoisasiantuntija/

Oman ”joululahjan” myötä jouluhenkeä tekee mieli jakaa muillekin.

Tästä syystä Fysioterapeuttinen jalkaklinikka tarjoaa joululahjana kolme (3) ilmaista fysioterapia-konsultaatiota. Konsultaation arvo on á100€.

Arvontaan osallistuminen ja kriteerit

Lahjan voi saada henkilö, jolla on pitkään jatkunut jalan kiputila, joka ei ole onnistunut parantumaan yrityksestä huolimatta, tai hoitoon hakeutumisen esteenä on ollut esim. taloudellinen tilanne. Toisin sanoen henkilö, jolla lahjalle todella on tarvetta.

Joululahjan saajat (3kpl, yksi konsultaatio/voittaja) arvotaan niiden kesken, ketkä täyttävät edellä mainitut kriteerit ja täyttävät yhteystietonsa lomakkeelle.

Arvontaan pääset osallistumaan alla olevasta linkistä. Linkki ohjaa täyttämään yhteystietolomakkeen, jonka avulla voittajille ilmoitetaan asiasta. Täytä siis yhteystiedot ja kirjoita AIHE-kenttään JOULULAHJA19. Kirjoita lisäksi VIESTI-kenttään vapaamuotoinen kuvaus tilanteestasi ja vaivastasi. Kriteerit täyttävistä henkilöistä arvotaan kolme, jotka kukin saavat lahjaksi ilmaisen fysioterapeuttisen konsultaation. Arvontaan voivat osallistua yhteystietonsa 24.12.2019 klo.23:59 mennessä jättäneet henkilöt. Arvonta suoritetaan joulun jälkeen ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.